Shtëpi Video ePabesueshme: Albin Kurti akuzohet për vrasjen e Astrit Deharit “Ti e ke...

ePabesueshme: Albin Kurti akuzohet për vrasjen e Astrit Deharit “Ti e ke vra kët djal të ri bre Zoti të Vraft” kështu shkruan një …

Shperndaje në Facebook.

screenshot_3

Paragjykime gjithandej, ndërsa sot u varros një djal i ri në moshën e tij më të mirë. Gjithçkaje i ka humbur kuptimi dhe vlera, dhe ka ardhur një moment që dikush po do të fitojë politikisht nga vdekja tragjike e Astrit Deharit, në burgun e Prizrenit.

Astriti, sot u përollë për në banesën e tij të fundit me lotë e vaj, nga familjarët e mijëra shokë e miq të tjerë, ndërsa deklaratat për vdekjen e tij, kanë filluar të marrin lloj-lloj kahjesh e qendrishmesh.

Disa po ja hedhin fajin pushtetit e disa fajin Vetëvendosjes, por autopsia ende nuk e ka konfirmuar se në çfarë forme vdiq Dehari, ishte vrasje apo vetëvrasje, dhe deri në raportin e autopsisë gjitha paragjykimet e ngritura bien poshtë./Gazeta NewBorn/

astrit