Shtëpi Video Era e fortë e shkëputi pjesën e fasadës, sikur të ishte një...

Era e fortë e shkëputi pjesën e fasadës, sikur të ishte një copë letër (Video)

Shperndaje në Facebook.

fasada-620x330

Në Varshavë të Polonisë, moti me erë të fortë, ka bërë që një ndërtese me shumë kate, t’i hiqet një pjesë e fasadës.

Shtresa me ngjyrë kafe dhe bardh është plasaritur, e më pas ka filluar të shkëputet nga muri.

Në videon e postuar më poshtë, shihet fasada që shkëputet, sikur të jetë e bërë nga letra.

Shkaktari kryesor i shkëputjes së kësaj shtrese, besohet se është kualiteti i dobët i ndërtimit, e jo vetëm era e fortë.