Shtëpi Lajme Është sulmues i rrezikshëm, por a e dini se për kë bëhet...

Është sulmues i rrezikshëm, por a e dini se për kë bëhet fjalë?

Shperndaje në Facebook.

Duke pritur për të bërë përshtypje në fushë, Gabigol ekzagjeron me tatuazhe. Sulmuesi ka vendosur të bëjë një tatuazh të madh që i mbulon të gjithë shpinën e tij.

Në vizatim, e bërë nga braziliani Adão Rosa, i cili erdhi posaçërisht në Milano nga Brazili, është portreti i prindërve dhe gëzimi tipik i tij me krahët e hapur drejt qiellit. Në fund të tatuazhit shkruhet dhe fjala ‘Hope’, që do të thotë shpresë.