Shtëpi Lajme Facebook kupton që gjyqtarja ka vdekur, shikoni se çfarë shkruan në profilin...

Facebook kupton që gjyqtarja ka vdekur, shikoni se çfarë shkruan në profilin e saj (FOTO LAJM)

Shperndaje në Facebook.

Rrjetet sociale po bëhen gjithnjë edhe më të “mençura” dhe të sofistikuara.

Facebook ka vendosur një shënim në profilin e gjykatëses Fildes Hafizi të ekzekutuar sot në Tiranë nga ish-bashkeshorti duke kuptuar se ajo ka ndërruar jetë.

“Në përkujtim të Fildesit! Urojmë që ata që e kanë dashur të gjejnë ngushëllim duke vizituar profilin e saj”., – shkruan ndër të tjera Facebook në profilin e saj.

Ky është një opsion i ri i Facebook, i cili të lejon që të vendosësh për fatin e profilit në rastet kur ndërron jetë.

Facebook e ka perceptuar që Fildes Hafizi ndërroi sot jetë duke i vendosur këtë shënim në profil./Albeu/