Shtëpi Teknologji Facebook me teknologjinë ‘3D Touch’

Facebook me teknologjinë ‘3D Touch’

Shperndaje në Facebook.

Facebook-611x330

Aplikacioni Facebook për pajisjet iOS do të marrë një përditësim që përdoruesit e iPhone 6s do ta vlerësojnë: teknologjia e re 3D Touch.

Përdoruesit do të kenë mundësi të shfrytëzojnë teknologjinë 3D Touch ndërsa shfletojnë furnizuesin e tyre të lajmeve dhe veçori të tjera të aplikacionit Facebook.

Teknologjia 3D Touch ju mundëson të bashkëveproni me iPhone-in në dy mënyra të reja, që Apple i quan “prekje mini” dhe “prekje e plotë”.

Nëse do të ushtroni pak presion, do të shfaqet një vrojtim i shkurtër i profilit, lidhjes, faqes apo foto, ndërsa nëse ushtroni më shumë presion, do të hapen të gjithë këto përmbajtje.

Veçoria do të përhapet tek të gjitha përdoruesit e iPhone 6s në muajt në vazhdim.