Shtëpi ShowBiz Fate të Kryqëzuara’: Shikoni Xhianin dhe familjen e vërtetë të tij në...

Fate të Kryqëzuara’: Shikoni Xhianin dhe familjen e vërtetë të tij në jetën reale

Shperndaje në Facebook.

Seriali “Fate të Kryqëzuara” ka rrëmbyer zemrat e ndjekësve të telenovelave turek në vendin tonë dhe jo vetëm.

Por një nga personazhet më kryesore të kësaj telenovele është pikërisht Xhihani, emri i vërtetë i të cilit është Erkan Petekkaya.

Sot do t’ju njohim me familjen e vërtetë të të Xhihanit në jetën reale, e cila përbëhet nga bashkëshortja, emri i të cilës është Didem dhe djali i tij quhet Canos