Shtëpi Video Festë në familjen e Motrave Mustafa, kjo është arsyeja (Foto)

Festë në familjen e Motrave Mustafa, kjo është arsyeja (Foto)

Shperndaje në Facebook.

lule-mustafa-dhe-motrat-mustafa_1478620938-4137053


Ato shquhen për zërin e tyre karakteristik me ç’rast edhe i quajnë “Bilbilat e Mushtishtit”
Sot, vëllai i tyre Iliri e ka ditëlindjen. Më e vogla nga motrat, Lulja, nuk ka hezituar që përmes një postimi në llogarinë e saj në Facebook, t’i urojë atij edhe 100 vite të lumtura. Për më detajisht, shikoni postimin e saj.
14963274-688582591311032-2528433880127010350-n_1478620830-8964920