Shtëpi Lajme Fier/ Ngec jahti në breg, i madh e i vogël nxitojnë ta...

Fier/ Ngec jahti në breg, i madh e i vogël nxitojnë ta ndihmojnë kur shohin bukuroshen në bord

Shperndaje në Facebook.

Një ngjarje e veçantë ndodhi paraditen e djeshme në plazhin e Ndërnenasit midis Semanit dhe Divjakës.
Një jaht i bardhë që po lundronte pranë bregut për shkak të dallgëve ngeci në rërë. Fillimisht njerëzit po shikonin me kurreshtje. Më pas kur panë se në brendësi të jahtit gjendej një vajzë mjaft bukuroshe, të gjithë u turrën të ndihmonin.Sipas dëshmitarëve që kanë kontaktuar me redaksinë tonë, bëhej fjalë për një familje nga Kosova. Por sado që u përpoqën, për fat të keq djemtë nuk arritën ta nxirrnin në det jahtin.

Vajza