Shtëpi Video Fillojnë shakatë me Getin, e bëjnë si Kim Kardashian (Foto)

Fillojnë shakatë me Getin, e bëjnë si Kim Kardashian (Foto)

Shperndaje në Facebook.


Faqja “Instagenjim” në Instagram ka ironizuar me reperin GhettoGeasy.
Kjo faqe ka bërë një fotomontazh ku Geti “shihet” në përqafimin e Kanye West.
Fotogarafitë janë pëlqyer dhe komentuar mjaftë shumë.
g1

g2

g3