Shtëpi Video Gazetari serb tregon simpati ndaj Karaxhiqit, analisti kroat braktis emisionin (Video)

Gazetari serb tregon simpati ndaj Karaxhiqit, analisti kroat braktis emisionin (Video)

Shperndaje në Facebook.

Analisti i njohur kroat nga Zagrebi Davor Gjenero, e ka lënë në gjysmë emisionin “Crvena Linija”, pasi që gazetari serb Zhelko Cvijanoviq ka treguar simpati ndaj Radovan Karaxhiqit., transmeto “Zëri”.

Gazetari serb relativizoi krimet e Karaxhiqit ndërsa në atë moment ka ndërhyrë analisti kroat i cili duke u larguar nga emisioni ka thënë.

“Më shërbëtorët, përkrahësit e rendeve totalitare dhe kryesit e krimeve të luftës nuk mund të flas”, ka thënë Gjenero.auto_kroati1459064989