Shtëpi Video Gjen 13 mijë dollarë,ajo cfare ben do tju befasoje..!!

Gjen 13 mijë dollarë,ajo cfare ben do tju befasoje..!!

Shperndaje në Facebook.


Disa bileta aeroplani, pasaporta dhe afër 13.000 dollarë i kanë humbur – dhe sërish i kanë gjetur – dy turistë amerikanë në Gjermani, shkruan nzz.ch. Ata e kishin vizituar qytetin historik të mbrojtur nga Unesco-ja, Bacharach në Rheinland-Pfalz.
Siç ka deklaruar një zëdhënës i policisë, një person i ndershëm nga qyteti Kirchheim në Hessen i ka gjetur dhe i ka dorëzuar në polici të gjitha paratë dhe gjësendet tjera të vlefshme, transmeton albinfo.ch. Ato ishin në një çantë që lidhet në brez, e cila u gjet në një bujtinë për të rinj në kështjellën Stahleck.

Në bujtinën në fjalë e kishin kaluar natën dy amerikanët, 26 dhe 27 vjeçarë.

Ata kishin bërë një kallëzim penal në polici dhe e kishin njoftuar edhe kosnullatën amerikane për humbjen e parave dhe gjërave me vlerë. Vetëm disa orë më vonë dy amerikanëve u janë kthyer paratë, ka njoftuar zëdhënësi.
1