Shtëpi Video Gjen portofolin me 13 mijë dollarë, ja çfarë bën

Gjen portofolin me 13 mijë dollarë, ja çfarë bën

Shperndaje në Facebook.
Nëse do të gjenit në rrugë një kuletë me shuma të mëdha parash dhe sende të tjera me vlerë, çfarë do të bënit? E kush nuk e do lekun, ndaj dhe një pjesë e madhe ndoshta nuk do e raportonin në polici.

Dy turistë amerikanë kanë qëlluar me fat në Gjermani, pasi gjithçka që iu kishte humbur e gjetën falë një personi që u tregua human dhe i dorëzoi në polici. Disa bileta aeroplani, pasaporta dhe afër 13.000 dollarë ishin gjërat që ndodheshin brenda portofolit.

Dy turistët kishin vizituar qytetin historik të mbrojtur nga Unesco-ja, Bacharach në Rheinland-Pfalz.

Një person nga qyteti Kirchheim në Hessen i ka gjetur dhe i ka dorëzuar në polici të gjitha paratë dhe sendet e vlefshme.

portofol-646x330