Shtëpi ShowBiz Gjoksi më seksi në estradë? Kjo është përgjigja epike e Zaiminës (Video)

Gjoksi më seksi në estradë? Kjo është përgjigja epike e Zaiminës (Video)

Shperndaje në Facebook.

ëngëtarja Zaimina Vasjari ka qenë protagoniste në rubrikën ‘Kë zgjedhë’ këtë javë.

Zaimina ka zgjedhë mes emrave të cilët i janë paraqitur, e ndër të tjera ajo kishte për detyrë të tregonte edhe se kush e ka gjoksin më seksi në estradë.

Ajo, Enca apo Çiljeta? Shikoni videon e mëposhtme dhe kuptoni përgjigjen.