Shtëpi Video Gruaja e ‘pushtuar nga djalli’, lëshon britma të çuditshme në supermarket (Video)

Gruaja e ‘pushtuar nga djalli’, lëshon britma të çuditshme në supermarket (Video)

Shperndaje në Facebook.

Gruaja-620x330 (1)


Në një supermarket në Kinë, një grua ka filluar të bërtas dhe të dridhet nga krizat që ka përjetuar.
Ajo ka qenë duke ecur në sektorin ku ndodheshin çarçafët, kur ka rënë një pako nga rafti në dysheme.
Gruaja e paidentifikuar e ka marrë dhe e ka lënë sërish në vendin e vet, kur ka kaluar në një gjendje të rëndë, transmeton Telegrafi.
Pasi ka rënë në gjunjë, ajo ka lëshuar britma të thella, teksa e ka mbajtur barkun.
Asaj i kanë shkuar në ndihmë dy femra që ndodheshin në afërsi, si dhe dy punonjës.
Shikoni në videon e plasuar më poshtë, se si i ka shtyrë ajo njërin nga meshkujt, që përpiqej ta qetësonte.
Nuk dihet çfarë ka ndodhur me gruan, që shumë njerëz e kanë komentuar si të ‘pushtuar nga djalli’.