Shtëpi Kuriozitete Gruaja e tij ishte gjithmonë e lodhur, burri vendos kamerë për ta...

Gruaja e tij ishte gjithmonë e lodhur, burri vendos kamerë për ta parë çfarë po bënte ajo, mirëpo ‘mbeti pa fjalë’ (Video)

Shperndaje në Facebook.

Ky është një film i shkurtër nga Japonia që sjell vetëdije dhe përgjigje në pyetjen: “Kush mbart peshë më të rëndë – burrat apo gratë?
Të gjithë mendojnë se jeta për meshkujt është më e vrazhdë dhe më e vështirë. Orë të gjata në punë, udhëtime pune e gjëra të tjera, por në të vërtetë nuk është kështu. Në këtë video paraqitet një film i shkurtër në rrugët e Tokios kur një burrë vendosi që ta shikojë ditën e gruas së tij.