Shtëpi Kuriozitete Gruaja që u rikthye në jetë, ka një mesazh për njerëzit në...

Gruaja që u rikthye në jetë, ka një mesazh për njerëzit në Tokë!(video)

Shperndaje në Facebook.

Doktorët i kishin dhënë Anita Moorjanit vetëm disa orë jetë kur kishte arritur në spital duke qenë në komë në mëngjesin e 2 shkurtit, 2006.Në pamundësi për të lëvizur si pasojë e kancerit që kishte shkatërruar trupin e saj për rreth katër vjet, Anita hyri në një tjetër dimenzion, ku përjetoi qartësi madhështore dhe ku kuptoi jetën e saj dhe qëllimin e saj në këtë Tokë.Asaj iu dha mundësia që të zgjidhte se a dëshiron të kthehet në jetë ose jo, dhe zgjodhi të kthehej në jetë kur kuptoi se “parajsa” është një gjendje dhe jo një vend.istoria e saj e vërtetë do t’jua ndryshojë mendimet rreth vetës tuaj…Per me shume shiko videon ne linkun e meposhtem!
Origjinale