Shtëpi Lajme Gruaja shtatzënë kërcen dy ditë para se të lindë (VIDEO)

Gruaja shtatzënë kërcen dy ditë para se të lindë (VIDEO)

Shperndaje në Facebook.

Kercim-620x330

Shumica e grave shtatzëna pushojnë dhe kanë nevojë për kujdes. Por kjo grua është krejtësisht ndryshe.
Ana Marro nga Hjustoni i Teksasit, arrin të kërcejë vetëm dy ditë përpara se të lindë.
Ajo ka kërcyer në mënyrë shumë energjike. Ana, madje ka udhëhequr grupin në këtë kërcim.