Shtëpi Lajme “Haram ju qoft”, fatura që revoltoi pushuesin në Kavajë

“Haram ju qoft”, fatura që revoltoi pushuesin në Kavajë

Shperndaje në Facebook.

fat-1

Dikush është revoltuar keq sot në Kavajë, teksa ka dalë në mbrëmje me familjen për t’u ulur në një lokal. Arsyeja? Fatura e “kripur” që e ka bërë djalin të mallkojë pronarin e lokalit. Siç duket në faturë, kjo familje ka paguar 8 mijë lekë të vjetra vetëm për muzikën, ndërsa çmimet e pijeve janë mbi normalen.
Epo nëse po pushoni në ndonjë vend bregdetar, bëni mirë t’i keni parasysh çmime të tilla, nëse nuk doni të inatoseni nga fatura që mund t’jua prishë mbrëmjen.

Psh jeta osh qef ndodhem me familjen te kompleksi fafa te mali robit.na respektuan me nje fature modeste dhe doja tju thoja thjesht haram ju qoft.