Shtëpi Video Harroni Medën dhe Lulen, kështu e ‘kallën’ Shyhetja me t’shoqin…(VIDEO)

Harroni Medën dhe Lulen, kështu e ‘kallën’ Shyhetja me t’shoqin…(VIDEO)

Shperndaje në Facebook.

Ahengu në familjen e Medës bashkoi shumë figura të njohura të vendit si nga sfera politike dhe ajo muzikore.

Ishte Meda ai i cili e bëri këtë gjë. Atu u panë shumë politikanë, artistë, këngëtarë e figura të tjera të vendit, shkruan Gazeta NewBorn. Meda mbrëmë bëri fëmijet synet, e për ta ndrequr ndejen u përkujdes edhe Shyhretja me burrë.