Shtëpi Video Heqja e dyllit masiv që e kishte lënë pacientin të shurdhër (Video+18)

Heqja e dyllit masiv që e kishte lënë pacientin të shurdhër (Video+18)

Shperndaje në Facebook.


Dr Rahman Omar e ka xhiruar procedurën, e heqjes së dyllit nga veshi i një pacienti.
Ky i fundit që mbetet i paidentifikuar, i ka pasur dy intervenime të dështuara për të pastruar veshin e mbyllur.

Për t’i hequr sasinë e dyllit dhe lëkurës së vdekur, që i kishte mbështjellë timpanin, pacientit i është dhënë anestezion të plotë.

Në videon e plasuar, shihet procedura që e ka përdorur Dr Omar, për të pastruar kanalin e veshit nga ‘keratosis obturans’.
Mësohet se pacienti që kishte mbetur i shurdhër, tani nuk ka më probleme në dëgjim.
heqja-e-dyllit-masiv-qe-e-kishte-lene-pacientin-te-shurdher-foto-780x439