Shtëpi Lajme Histori prekëse, nëna dëgjon për herë të parë djalin e saj tetë...

Histori prekëse, nëna dëgjon për herë të parë djalin e saj tetë vjeç (Video)

Shperndaje në Facebook.

Që prej 15 vitesh e kishte humbur aft;sin; e d;gjimit. Ajo nuk kishte shpres; se do t; d;gjonte nj; dit;, derisa n; nj; kontroll, mjekët i thanë se ka mundësi shërimi,

Ajo kishte 30 vjet, kurse djalin më të vogël të saj, që kishte tetë vjet, nuk e kishte dëgjuar asnjëherë. Ajo komunikonte me njerëzit duke i lexuar lëvizjet e buzëve.

Pas kaq vitesh, ajo arriti të dëgjojë zërin e djalit të saj të vogël, për herë të parë.

Natyrisht, emocioni arriti kulmin kur në pyetjen e djalit se “a më dëgjon” ajo u përgjigj “po.”

Kjo grua vazhdon të jetë e lumtur me familjen e saj dhe tashmë e ka hequr frikën e dëgjimit, frikën se sa ndryshojnë zërat real me ata që janë krijuar në mendjen e saj.

Shikoni më poshtë këtë histori prekëse.