Shtëpi Kuriozitete Historia e gruas tradhtare/ Burri në kurbet, shefi i egër u…

Historia e gruas tradhtare/ Burri në kurbet, shefi i egër u…

Shperndaje në Facebook.

Teka bashkëshorti i saj ishte jashtë vendit, ajo e ka tradhtuar me shefin e tij. Historia është treguar së fundmi në një forum online:

Kisha kohë që njihesha me Erin, pronarin 29 vjeç të burrit tim. Gjithmonë shikimet e tij ishin shumë provokuese, por un nuk i jepja rendësi.

Një ditë, në një drek te organizuar nga kompania ishim të ftuar edhe un me burrin dhe na rastisi që të ishim në të njëjtën tavolinë me të.

Un jam 40, por shumë e mbajtur, çik e shkurtër por gjoksin e kam 4 dhe bythët shumë të tonifikuara.

Për asnjë moment Eri nuk mi ndante sytë madje disa herë me prekte dhe shalët.

Në një moment, kur un po shkoja në banjë, ai erdhi pas meje gjoja për të më treguat banjën, sepse darka po bëhej në oborrin e tij, por sapo u afruam me banjë, ai me shtyu brenda dhe më puthi me zor.

Ndërkohe,ndaloi puthjen dhe me tha: Po digjem për ty Ida.

Me puthi serish dhe u largua. Unë u shtanga. Gjithë mbrëmja me shkoi si e habitur.