Historia/ U fsheha poshtë krevatit për të kapur të dashurin me dashoren...

Historia/ U fsheha poshtë krevatit për të kapur të dashurin me dashoren por..

Shperndaje në Facebook.

gjasht-euml-gj-euml-rat-q-euml-ai-shpreson-t-euml-b-euml-ni-n-euml-krevat_hd

Mendonte vazhdimisht se i dashuri i saj e tradhtonte, prandaj vendosi që ta zbulonte këtë. Duke menduar një ide brilante sipas saj, vajza vendosi të fshihej poshtë krevatit të tyre.
Para se të futej poshtë krevatit, së pari ajo i shkroi një letër dhe ia la në tavolinë. Kur ai u kthye nga puna dhe hyri brenda e pa letrën, mori telefonin dhe u bë sikur po fliste me një tjetër duke shqiptuar këto fjalë:
“Më në fund e kuptoi se po e tradhtoi dhe i dha fund. Ja, pas pak do të takohemi dhe do të vijë tek ti”.
Pasi ai doli nga dhoma, ajo u shokua. Por kur kaloi në dhomën e ndenjes aty gjeti një letër që në të shkruante: “Tjetër herë kur të vendosësh të më provokosh, fshehi mirë këmbët poshtë krevatit. Jam në market, vij pas pak dashuri”.

Lexo edhe  Këta janë 10 talentët spanjollë që mund t’iu magjepsin në vitin 2017 (Foto)