Shtëpi Video I thërret në Skype prindërit dhe kërcen nga aeroplani, kështu reagojnë ata...

I thërret në Skype prindërit dhe kërcen nga aeroplani, kështu reagojnë ata (Video)

Shperndaje në Facebook.

Këta prindër irlandez panë djalin e tyre duke kërcyer nga aeroplani.

Djali i tyre, kishte qenë në aeroplan gjatë një udhëtimi nëpër botë, dhe para se të kërcente nga aeroplani me parashutë, ai i kishte thirrur ata në Skype. Prinderit reagojnë duke sharë, duke u frikësuar dhe në fund gëzohen për djalin e tyre.

ambasa-1450435312-608451