Shtëpi Video Identifikohet femra shqiptare e vrarë në Holandë

Identifikohet femra shqiptare e vrarë në Holandë

Shperndaje në Facebook.

Ditën e djeshme mediat bënë publike rastin e një vajze nga Elbasani të vrarë në Holandë gjatë vitit 1997. Ishin gazetarët holandezë ata që kishin zbuluar se ferma ishte shqiptare dhe me shumë mundësi ishte nga qyteti i Elbasanit. Pas publikimit të fotos familjarët identifikojnë viktimën.

Femra e vrarë në Amsterdam më korrik të vitit 1997, është Zyra Hida, e datëlindje 1966.

Familjarët e kanë identifikuar nëpërmjet lajmit të publikuar në media, ditën e djeshme.

vajza-nga-elbasani