Shtëpi Kuriozitete Ja çfarë i ndodh trupit tuaj 10 minuta pasi të vendosni llak...

Ja çfarë i ndodh trupit tuaj 10 minuta pasi të vendosni llak në thonj

Shperndaje në Facebook.

Shumica e femrave përdorin llak thonjsh por a e keni ditur se llaku i thonjve përmban kemikale të cilat janë të dëmshme për trupin.

Një studim u fundit testoi 24 femra të cilat kishin ngjyrosur thonjtë e tyre dhe ata gjetën shenja toksike në organizmin e tyre,

Studimi tutje thotë se 20% e të gjithë prej llojeve të llakut të thonjve përmbajnë kemikale të dëmshme që nuk figurojnë në listën e përbërëse.

Një nga ta është trifenil fosfati i cili ka efekte shumë të dëmshme për organizimin.