Shtëpi Video Ja si dënohen shoferët e pandërgjegjshëm nga qytetarët

Ja si dënohen shoferët e pandërgjegjshëm nga qytetarët [VIDEO]

Shperndaje në Facebook.

stop-a-douchebag

Duke parë se në vende si Rusia ku ligji nuk vlen njësoj për të gjithë, një grup qytetarësh kanë formuar një lëvizje e cila ndalon shoferët kur ata thyejnë rregullat e komunikacionit e në veçanti lëvizjen me vetura nëpër trotuare.
Kjo lëvizje e cila përbëhet kryesisht nga grupe të rinjsh ka gjetur një mënyrë origjinale për ti ndëshkuar shoferët e pandërgjegjshëm, duke u bllokuar lëvizjen deri sa ata të kthehen pas dhe në rast se refuzojnë të kthehen atyre u ngjiten disa fletë në të cilat shkruan shofer i pandërgjegjshëm.