Shtëpi Video Ja si ta hapni një konservë pa hapës konservash (Video)

Ja si ta hapni një konservë pa hapës konservash (Video)

Shperndaje në Facebook.

Disa trika janë gjithmonë të dobishme në situata të ‘krizave’.
 Screenshot_316-634x358

Dy përdorues të YouTube kishin postuar një video ku i mësonin shikuesit e tyre si të hapin një konservë komplet të mbyllur pa një hapës konservash.

Videoja, e postuar nga Russian Hacker, ishte publikuar më herët por kohët e fundit ajo është rikthyer përsëri në rrjetet sociale, duke i bërë të gjithë kureshtarë të mësojnë se si ta hapin një konservë në këtë mënyrët.

Përdoruesit që shfaqen në video, arrijnë të hapin tri konserva me tuna vetëm duke përdorur duart e tyre dhe një copë betoni.