Shtëpi Video Ja si u shndërrua vajza nga 196 kg në 27 kg dhe...

Ja si u shndërrua vajza nga 196 kg në 27 kg dhe çfarë i ndodhi më pas!

Shperndaje në Facebook.

Beth Brith është emri i vajzës nga Britania që peshonte plot 196 kilogram. Pas sfidave të shumta me vetveten për të rënë në peshë si dieta drastike apo aktivitet fizik, asgjë nuk rezultoi efektive për rënien në peshë. Ajo ju nënshtrua operacionit bajpas për të hequr dhjamin e tepërt. Pas operacionit, Beth iu nështrua edhe një diete të fortë ushqimore që e bëri atë të shkonte në 27 kilogram, transmeton Qiriu.net.

Sipas ekspertëve vajzës i ishin shkaktuar dëme serioze në murin e zorrës së trashë, shkak i cili çonte në mosabsorbimin e ushqimit në organizëm. Edhe pse pas disa kohësh filloi të fitonte peshë në mënyrë graduale, specialistët i thanë se do të mbetej sterile për gjatë gjithë jetës. Ajo çfarë nuk mund ta besonte askush është se Beth mbeti shtatzënë dhe lindi një vajzë të shëndetshme. tani ajo është 78 kilogram dhe gëzon një jetë normale.

beth-birch (1)