Shtëpi Video Ja si vidhet shtëpia për 10 sekonda (Video)

Ja si vidhet shtëpia për 10 sekonda (Video)

Shperndaje në Facebook.

sh_1480419339-7563840

Një video e xhiruar në një lagje luksoze të Londrës ka dhënë alarmin se sa lehtë mund të vidhet një shtëpi sot. Dy grabitës shkojnë të bastisin një vilë duke përdorur mjete mjaft të thjeshta. Me një kartë plastike ata hapin derën e jashtme dhe hyjnë brenda për 10 sekonda. Vjedhet nuk janë problem vetëm në Londër, por edhe në Shqipëri kohët e fundit po vidhen shumë automjete që parkohen në fund të pallateve si dhe banesat.