Shtëpi Video Jeni duke parë TV me telefonin 3D? Ja si reagon ky burrë...

Jeni duke parë TV me telefonin 3D? Ja si reagon ky burrë kur e rrëzojnë (Video)

Shperndaje në Facebook.
Jeni duke parë TV me telefonin 3D? Ja si reagon ky burrë kur e rrëzojnë (Video)

Realitet virtual nuk është quajtur i tillë për hiç gjë dhe kjo video e dëshmon qartë.

Një video e realizuar në një qendër tregtare në Rusi tregon momentin kur një burrë është duke parë një film në ekran ndërkohë që ka kufjet dhe telefonin të dizenjuara për t’u përfshirë në realitetin virtual.

Ndërsa ai ishte duke ndjekur me vëmendje në ekran se si po ecte në një urë të lartë të ‘rrezikshme’ për t’u rrëzuar, një miku i tij e shtynë nga pas dhe ai nis të bërtasë dhe të lëvizë pa vetëdije pasi mendon se është duke u rrëzuar me të vërtetë.

Kjo video është shpërndarë me shpejtësi në rrjetet sociale dhe ka bërë të qeshin mijëra njerëz.