Shtëpi ShowBiz Jennifer Lopez mahnit palestrën, stomakun e sheshtë dhe pa make-up (Foto)

Jennifer Lopez mahnit palestrën, stomakun e sheshtë dhe pa make-up (Foto)

Shperndaje në Facebook.

Image foto-251.jpg

Gati së i ka kaluar të dyzetat por gëzon një fizik për ta pasur lakmi.

Image 12769511_1700166873594062_388927341_n.jpgalt=”12769511_1700166873594062_388927341_n” width=”323″ height=”477″ />

46-vjeçja ka postuar një fotografi ku shihet se ka kaluar në ushtrime të vështira por ia ka vlejtur barra qiranë

Image 12784776_1700166840260732_1193753274_n-551x560.jpg