Shtëpi Lajme Jetoni që humbi jetën në Ohër ishte djal hasreti, pak para martesës

Jetoni që humbi jetën në Ohër ishte djal hasreti, pak para martesës

Shperndaje në Facebook.

Dhimbja për Jeton Ademin nga Gradeci që humbi sot jetë në Liqenin e Ohrit sa vjen e shtohet, për shkak se ka qenë djalë hasreti dhe pak para martesës.

Ja si e kujton atë tezja e vet, Gjylere Samiu:

“Dita e pare e javes,me solli lajmin me te hidhur te jetes sime,sot ne liqenin e Struges humbi jeten nipi im Jetoni djal i vetem ne familje,vetem pak kohe para marteses.

Na jep Zot durimin. dhimbje pa fund,prehu ne paqe shpirti i tezes”.