Shtëpi Video Jezusi bie nga kryqi (Video)

Jezusi bie nga kryqi (Video)

Shperndaje në Facebook.

kurioz-690x380

Ky Jezus është kthyer në Tokë – përmes një rruge të vështirë.
Në një video të postuar në internet, shihet një aktor që e luan Jezu Krishtin duke rënë nga një kryq i tmerrshëm gjatë kryqëzimit.

Prensa Libre, personi që e postoi videon në Youtube, raportoi se aksidenti kishte ndodhur në Guatemala dhe se personi nuk është lënduar, por kjo deri më tani nuk është konfirmuar.

Videoja dramatike grumbulloi qindra e mijëra shikime në një faqe në Facebook, të quajtur “Operaciones speciales Mexico”.