Shtëpi Video Ju që keni një palë papuqe të njejta si këto në shtëpi,Nuk...

Ju që keni një palë papuqe të njejta si këto në shtëpi,Nuk mundë të besoni sa të dëmshme janë!!

Shperndaje në Facebook.

Gjegjësisht, sipas raporteve nga hulumtimet e fundit të shkencëtarëve rusë, ajo ishte e vendosur se gomave të përdorura në pantofla Chick Kumanovë përmbante të ndaluara dhe të substancave të rrezikshme janë importuar në Maqedoni nën urdhërat e Titos dhe nën urdhër të CIA-s në bashkëpunim me Soros dhe grupit Bilderberg.

Kjo është në lidhje me dihydrogen monoksidit të substancave që sipas shkencës ka pasoja dëmshëm dhe shkatërruese për vetëdijen e njeriut. Ai hyn nëpër poret e lëkurës dhe hyn në gjak, ku përfundon në tru dhe gjithashtu ndihmon në drejtim të zgjidhjes së liruar hormonet që reduktojnë inteligjencën e njeriut, duke çuar në një sërë sëmundjeve dhe devijimeve të tilla si kanceri, humbje e flokëve, shterpësi, alergji, negative ndjenja, prirje për blasfemi edhe homoseksualitetin dhe sëmundjeve të tjera.

Sipas burimit tonë i cili dëshironte të mbetet anonim, Maqedonia ishte destinacioni i këtyre masave, sepse edhe atëherë Perëndimi frikë pushtetin maqedonas dhe parashikimet e vjetër se Maqedonia sërish do të pushtuar botën. Për shkak se Tito ishte i udhëzuar nga zapadofashistite për të sjellë këtë gomave prodhuar në laboratorët e CIA-s në këpucë të maqedonasve për të dobësuar dhe të robëroj! Stalini, i vetëdijshëm për këtë, ai u përpoq për të eliminuar sulmet e shumta Tito që për fat të keq të dështuara për shkak të ndihmës që armiku Tito marrë nga të huajt të vendosura në bazë të nëndheshme afër Vukovarit, i cili kishte një pakt të fshehtë me amerikanët dhe më pas vrau Kennedy. Tito vonë falsifikuar vdekjen e tij, thotë burimi ynë, dhe u zhvendos për të qeverisur Greqinë për më tej të shkatërrojë Maqedoninë dhe kombin e tij të shenjtë, tugging vargjet nga hijet. Ajo është të thuhet që në fakt Tito ft dhe George Soros etj fakt i njëjti person, i cili është në të vërtetë i zoti i masonëve dhe nuk kanë moshë – për aq kohë sa energji është dobësia e popullit maqedonas !!!

Por jo çdo gjë është aq e zezë – mënyrë për të detoksikacira trupin dhe mendjen nga efektet e monoksidit dihydrogen është relativisht e lehtë. Të gjithë ju duhet në mëngjes dhe në mbrëmje për të pirë një filxhan të vogël raki shtëpi (të verdhë), i kalitur me tre pika lëng limoni drenazhuar natyrshëm dhe një lugë çaji kafe dhe një hudhër të vogël. Është e dëshirueshme të pijshëm drogës pastron toksina dhe e përmirëson shëndetin e për t’u kthyer përsëri në Lindje dhe në Perëndim me bark, si ajo do të vijë për të sulmuar nga prapa fuqive të liga perëndimore. Ky efekt është edhe tre herë më i fortë, nëse ju i vishni një kryq apo një ikonë në frontin e tij (në të djathtë).
Gjegjësisht, sipas raporteve nga hulumtimet e fundit të shkencëtarëve rusë, ajo ishte e vendosur se gomave të përdorura në pantofla Chick Kumanovë përmbante të ndaluara dhe të substancave të rrezikshme janë importuar në Maqedoni nën urdhërat e Titos dhe nën urdhër të CIA-s në bashkëpunim me Soros dhe grupit Bilderberg.

Kjo është në lidhje me dihydrogen monoksidit të substancave që sipas shkencës ka pasoja dëmshëm dhe shkatërruese për vetëdijen e njeriut. Ai hyn nëpër poret e lëkurës dhe hyn në gjak, ku përfundon në tru dhe gjithashtu ndihmon në drejtim të zgjidhjes së liruar hormonet që reduktojnë inteligjencën e njeriut, duke çuar në një sërë sëmundjeve dhe devijimeve të tilla si kanceri, humbje e flokëve, shterpësi, alergji, negative ndjenja, prirje për blasfemi edhe homoseksualitetin dhe sëmundjeve të tjera.

Sipas burimit tonë i cili dëshironte të mbetet anonim, Maqedonia ishte destinacioni i këtyre masave, sepse edhe atëherë Perëndimi frikë pushtetin maqedonas dhe parashikimet e vjetër se Maqedonia sërish do të pushtuar botën. Për shkak se Tito ishte i udhëzuar nga zapadofashistite për të sjellë këtë gomave prodhuar në laboratorët e CIA-s në këpucë të maqedonasve për të dobësuar dhe të robëroj! Stalini, i vetëdijshëm për këtë, ai u përpoq për të eliminuar sulmet e shumta Tito që për fat të keq të dështuara për shkak të ndihmës që armiku Tito marrë nga të huajt të vendosura në bazë të nëndheshme afër Vukovarit, i cili kishte një pakt të fshehtë me amerikanët dhe më pas vrau Kennedy. Tito vonë falsifikuar vdekjen e tij, thotë burimi ynë, dhe u zhvendos për të qeverisur Greqinë për më tej të shkatërrojë Maqedoninë dhe kombin e tij të shenjtë, tugging vargjet nga hijet. Ajo është të thuhet që në fakt Tito ft dhe George Soros etj fakt i njëjti person, i cili është në të vërtetë i zoti i masonëve dhe nuk kanë moshë – për aq kohë sa energji është dobësia e popullit maqedonas !!!

Por jo çdo gjë është aq e zezë – mënyrë për të detoksikacira trupin dhe mendjen nga efektet e monoksidit dihydrogen është relativisht e lehtë. Të gjithë ju duhet në mëngjes dhe në mbrëmje për të pirë një filxhan të vogël raki shtëpi (të verdhë), i kalitur me tre pika lëng limoni drenazhuar natyrshëm dhe një lugë çaji kafe dhe një hudhër të vogël. Është e dëshirueshme të pijshëm drogës pastron toksina dhe e përmirëson shëndetin e për t’u kthyer përsëri në Lindje dhe në Perëndim me bark, si ajo do të vijë për të sulmuar nga prapa fuqive të liga perëndimore. Ky efekt është edhe tre herë më i fortë, nëse ju i vishni një kryq apo një ikonë në frontin e tij (në të djathtë).
kjkj