Shtëpi Video Ka vënë mishin e bluar në tepsi, kur ta shihni përse edhe...

Ka vënë mishin e bluar në tepsi, kur ta shihni përse edhe ju do të provoni që sot (video)

Shperndaje në Facebook.

Kemi dëgjuar shpesh të thonë, “ai është njeri me dy fytyra”, duke nënkuptuar një epitet fyes.
Por ja që njeriu me dy fytyra është një realitet.

Edward Mordrak është njeriu që ka lindur me dy fytyra, njërën fytyrë e ka si të gjithë të tjerët dhe tjetrën nga pas.
Në moshën 23 vjeçare, Mordrak i ka dhënë fund jetës së tij.

4557864