Shtëpi Lajme Kap dadon duke kryer marrëdhënie në divan, babai i bën atë që...

Kap dadon duke kryer marrëdhënie në divan, babai i bën atë që s’e kishte menduar kurrë

Shperndaje në Facebook.

Si do reagonit nëse do të ktheheshit në shtëpi dhe në vend që ta gjeni dadon duke u kujdesur për fëmijët tuaj do e gjenit duke kryer marrëdhënie me të dashurin e saj në divan?
Është një situatë e pakëndëshme, me të cilën është përballur një baba me emrin Christopher nga Britania e Madhe.
Pasi e ka pushuar nga puna ai i ka dërguar mesazh dados dhe nëse ajoi tregonte çdo gjë me detaje, ai do ta rimerrte në punë.
Dadaoja ka treguar gjithçka, por babai nuk e ka marrë sërish në punë, por mesazhet i ka dorëzuar në polici si prova.
Pas kësaj dadoja është dënuar për neglizhencë në punë.