Shtëpi Lajme Kaq shumë ka ndryshuar Ariana e Ermalit (Foto)

Kaq shumë ka ndryshuar Ariana e Ermalit (Foto)

Shperndaje në Facebook.

E njohëm si e dashura e Ermal Fejzullahut. Ajo me të shpejtë u bë figurë e njohur, sepse u lidh me një nga këngëtarët më të njohur të kohës, që premtonte shumë.

Ermali nuk e fshehu për asnjë çast lidhjen me Arianen, bile daljet e tyre ishin mjaftë publike.

Edhe martesa e tyre u ekspozua shumë, siç ndodh e ndodh me gjithë jetën e dyshes. Në fillim të lidhjes me Ermalin, Ariana ishte zeshkane, ndërkaq me kalimin e kohës vendosi të bëhej bionde, shkruan “Kosovarja”.

Ky hap e ndryshoj shumë dhe e bëri akoma më atraktive Arianen.