Kënga emocionuese që bashkon myslimanët dhe të krishterët në botë/VIDEO

Kënga emocionuese që bashkon myslimanët dhe të krishterët në botë/VIDEO

SHPËRNDAJE
loading...


Me moton “ Të jetojmë pranë njëri-tjetri” në konferencën që ëhstë mbajtur në Liban për ruajtjen e trashëgimisë dhe harmonisë fetare midis popujve pa dallim fetar këngëtarja Tania Kassis ka kënduar për herë të parë një këngë e hamonizuar midis ezanit të myslimanëve dhe Ave marias së krishterëve.

Lexo edhe  Me një shkelm në gjoks, babai gjuan në ajër një dy vjeçare (Video)

Në këtë konferencë është caktuar data 25 mars si dita e kombëtare e hamonisë midis myslimanëve dhe të krishterëve.

Kënga e këngëtares Tanis Kassis ka emocionuar të gjithë pranishmit në sallë duke e duartrokitur këngën frymëzuese.

Dëgjo këngën
islam

Loading...

loading...