Shtëpi Lajme Kërcënohet nga radikalët islamik i reperi famshëm shqiptar Unikkatili (Foto/Video)

Kërcënohet nga radikalët islamik i reperi famshëm shqiptar Unikkatili (Foto/Video)

Shperndaje në Facebook.

screenshot_1

Në një postim në faqen e rrjetit social facebook, “All-llahu është një”, është bërë thirrje për linçimin e këngëtarit Viktor Palokaj, i njohur me emrin artistik, Unikkatili, duke e konsideruar si një vrasës, dhe qafir, e shejtan.

Unikkatili jeton në SHBA, dhe motivet e tij kryesore në tekstet e këngëve janë atdhetare dhe po ashtu që thyejnë konvencat tradicionale dhe janë në frymën e këngëve të shumicës së këngëve të reperëve, jo vetëm të huaj, por edhe shqiptarë.

Ndërsa, qëllimi i nxitjes së urrejtjes apo thirrjes për rrezikim të jetës së Unikkatilit, bëhet edhe më i qartë nëpërmjet thirrjeve të komenteve në faqe, edhe pse ka shumë prej tyre që i dalin në mbrojtje këngëtarit, duke i treguar se thirrjet e tilla janë nxitje për krim.

screenshot_2

nxitjekunderviktorit