Shtëpi Lajme Kështu u “kall” atmosfera me Isufin mbrëmë në Zvicër (Foto/Video)

Kështu u “kall” atmosfera me Isufin mbrëmë në Zvicër (Foto/Video)

Shperndaje në Facebook.

rashiti_1480448725-8692070

Festa e pavarësisë së Shqipërisë është festuar në të gjitha anët ku ka shqiptarë dje

E kështu duket se ka bërë këngëtari i muzikës folklorike dhe burimore, Isuf Rashiqi, nga Gjilani, i cili jeton në Zvicër, njëherë këngëtar i folklorit burimorë, ku veprimtarin e tij e zhvillon ne studion “ STUDIO E FOLKORIT BURIMORË” në Greifense, Zurich të Zvicrës.

E paraqitja e tij mbrëmë në njërën prej diskotekave shqiptare, konkretisht në disko klubin e njohur në Zvicër, “Rinora 4”, bëri që ai ta këtë një paraqitje fantastike. Ku zgjoi zgjoi interesim të jashtëzakonshëm tek bashkatdhetarët tanë, shkruan GazetaExpress.

Rashiti me çiftelinë e tij kënaqi të gjithë të pranishmit dhe i beri të gjithë të këndonin me të.

Express ka kontaktuar me këngëtarin Isuf Rashiti, i cili ka falënderuar dhe uruar për festën të gjithë bashkatdhetarët që ishin të pranishëm, sidomos për pritjen madhështore që ia bën.

Ai ka premtuar se më kënaqësi do të vazhdojë ta ruaj muzikën, traditën dhe kulturën shqiptare në diasporë. /GazetaExpress/