Shtëpi Video Këta janë 30-vjeçarët më të famshëm shqiptarë (Foto)

Këta janë 30-vjeçarët më të famshëm shqiptarë (Foto)

Shperndaje në Facebook.
Jeni mësuar që t’i shihni çdo ditë në Facebook dhe Instagram, ndoshta edhe i keni uruar për ditëlindje, por me siguri nuk e keni ditur që këta personazhe kanë lindur në të njëjtin vit.

Ata janë të gjithë shumë të famshëm dhe shumë aktiv në këtë moment të jetës së tyre. Duket se viti 1986 paska qenë vit më fat.

Modelë, sportistë, aktorë dhe këngëtarë janë këta 30-vjeçarët që më të suksesshëm të momentit.

Anabel ka krijuar në galeri me ditëlindjet e tyre.
famshem-650x358


Afërdita Dreshaj
Lindur në 19 Korrik 1986aferdita dreshaj 1

Fjolla Morina
Lindur në 15 Prill 1986

687474703a2f2f7777772e616e6162656c2e616c2f6d656469612f323031362f30322f30392f65316461343766393166323334303135656338326363653365333431383864392e6a7067

Agnesa Vuthaj
Lindur në 8 shkurt 1986

687474703a2f2f7777772e616e6162656c2e616c2f6d656469612f323031362f30322f30392f65653035383465303736306333356162343363383737323263326433623337332e6a7067
Noizy
Lindur në 27 Shtator 1986

687474703a2f2f7777772e616e6162656c2e616c2f6d656469612f323031362f30322f30392f66336439393834343766386166376163646565623238656338623266663636622e6a7067

Rezarta Shkurta
Lindur në 18 Nentor 1986

687474703a2f2f7777772e616e6162656c2e616c2f6d656469612f323031362f30322f30392f66393436613166373264356535303765636132653139646236316130623136362e6a7067

Olta Gixhari
Lindur në 8 korrik 1986

687474703a2f2f7777772e616e6162656c2e616c2f6d656469612f323031362f30322f30392f66663162643862336131366466613162353365326563653565346565616333632e6a7067

Besa Kokëdhima
Lindur në 29 Maj 1986

687474703a2f2f7777772e616e6162656c2e616c2f6d656469612f323031362f30322f30392f31633730656266303435366135326636303232366330646233366162336430342e6a7067

Ledri Vula
Lindur në 10 Korrik 1986

687474703a2f2f7777772e616e6162656c2e616c2f6d656469612f323031362f30322f30392f32363731333533383065613336633035336436383861386535363334376563312e6a7067

Alban Meha
Lindur në 26 prill 1986

687474703a2f2f7777772e616e6162656c2e616c2f6d656469612f323031362f30322f30392f33313765393730383565646230666133303338643465636133636533333031652e6a7067

Mërgim Mavraj
Lindur në 9 qershor 1986

687474703a2f2f7777772e616e6162656c2e616c2f6d656469612f323031362f30322f30392f33656266656533326530663064363430363030356563656333373938613430632e6a7067

Nora Istrefi
Lindur në 25 Mars 1986

687474703a2f2f7777772e616e6162656c2e616c2f6d656469612f323031362f30322f30392f34653632633730626164613437353564376533623036643163373461353039642e6a7067

Angela Martini
Lindur në 23 maj 1986

687474703a2f2f7777772e616e6162656c2e616c2f6d656469612f323031362f30322f30392f36343566396136373766356138616361393833326130373861626663623235652e6a7067

Vesa Luma
Lindur në 12 Maj 1986

687474703a2f2f7777772e616e6162656c2e616c2f6d656469612f323031362f30322f30392f38666635653538666361613039383761643161386166383531333061663966642e6a7067

Cozman
Lindur në 19 Gusht 1986

687474703a2f2f7777772e616e6162656c2e616c2f6d656469612f323031362f30322f30392f39326632616438313365336336346166626637316166303461363134393839392e6a7067

Ledion Lico
Lindur në 13 Qershor 1986

14929_328950383887622_1724511408_n