Shtëpi Kuriozitete Këto janë 5 mendimet e para të meshkujve kur ju shohin të...

Këto janë 5 mendimet e para të meshkujve kur ju shohin të zhveshur

Shperndaje në Facebook.

Ideja se burrat do të gjejnë defekte te trupin juaj kur ju zhvisheni, është diçka që ekziston vetëm në mendjen e një gruaje.
Sipas ekspertëve ka gjëra që meshkujt i vënë re kur jeni të zhveshura, por e vërteta është se meshkujt rrallë shohin të meta në trupin e një gruaje.

Sa i përket burrave, gjëja e parë dhe ndoshta e vetmja që vërejnë kur zhvishet një femër është misteri i trupit të saj.

Duhet shumë kohë për një çift që të mësohet ta shohin njëri-tjetrin të zhveshur.

Ja një listë e gjërave që shikon fillimisht një mashkull te një femër nudo, pra e zhveshur e gjitha:

1. Gjinjtë tuaj
Nga adoleshenca deri në vdekje, gjinjtë kurrë nuk ndalen për të hipnotizuar njerëzit. Madje edhe burrat e moshës 90 vjeçare do i kenë sytë aty.

2. Aroma
Çdo grua ka një aromë të dallueshme natyrore dhe mund të lërë përshtypje të mjaftueshme tek një njeri. Ndoshta mënyra më e mirë për të kuptuar këtë është që të merret në konsideratë aroma e një femre në nxehtësi.

3. Këmbët tuaja
Këmbët janë ndër gjërat më të rëndësishme që meshkujt admirojnë te një grua, veçanërisht kur është e zhveshur. Por për disa arsye, gratë mendojnë që meshkujt nuk do i pëlqejnë këmbët e tyre. Femrat mendojnë se sektori seksual nuk i lexon këmbët, por gaboheni pasi meshkujt janë shumë të vëmendshëm.

4. Lëkurën tuaj
Cilësia e trupit të një gruaje kanë një tërheqje emocionale për burrat. Lëkura e një femre është ajo që gjithashtu i tërheq meshkujt shumë. Sa më e mirë të jetë ajo, aq më shumë ai do t’ju dëshirojë në shtrat.

5. Zona juaj gjenitale
A nuk duhej të ishte gjëja e parë që shikon një mashkull te një femër nudo? Përgjigja për këtë është një “jo” e theksuar. Zona juaj gjenitale ka shumë pak tërheqje seksuale ndaj burrave. Për sa i përket seksit, organet gjenitale të një gruaje janë për aktin aktual të seksit dhe jo për tërheqjen seksuale. Me kalimin e kohës në zonën tuaj gjenitale, procesi i tërheqjes ka përfunduar prej kohësh.