Shtëpi Kuriozitete “Kjo nënë nuk do që t’ia përkëdhelin binjakët”, arsyeja është shokuese

“Kjo nënë nuk do që t’ia përkëdhelin binjakët”, arsyeja është shokuese

Shperndaje në Facebook.

Të gjithë prindërit duan që teksa ecin në rrugë fëmijët e tyre të përkëdhelen nga kalimtarët.
Ndërsa Tracey Kirby nuk do që binjakët e saj të përkëdhelen nga kalimtarët.

Ajo nuk është e lumtur nëse kjo ndodh, madje edhe humori i saj ndryshon në mënyrë të menjëhershme.

Kjo gjë ndodh sepse nëna e ka një arsyeje shumë të fortë. Një nga fëmijët e saj nuk është më. Fillimisht ata ishin trinjakë, por njëri nga vëllezërit nuk mundi kurrë t’i njohë të tjerët.

Ai nuk i mbijetoi dot arrestit kardiak dhe kjo për gruan ishte një traumë më vete.

Edhe pas 3 vitesh, ajo tregon se çdo ditëlindje është e vështirë për ta dhe pse i duhet të festojnë për 2 të tjerët.

Në një intervistë për The Mirror ajo ka thënë:

Henry është binjaku i tij identik, kështu që e di si do të dukej ai. Por kjo ma bën edhe më të vështirë gjithë këtë.