Shtëpi Kuriozitete Kontrollon telefonin e gruas, shqiptari shokohet nga ajo çfarë gjen (Foto)

Kontrollon telefonin e gruas, shqiptari shokohet nga ajo çfarë gjen (Foto)

Shperndaje në Facebook.

Nuk i dihet kurrë se ç’mund të gjesh në celularin e gruas apo burrit, dhe rrallëherë mesazhet rezervojnë diçka të mirë.

I tillë ishte edhe ky rast, me burrin që nuk e kishte pritur atë që ka parë në mesazhet në ëhatsapp të bashkëshortes së tij,

Ky është teksti i “hapur”.