Shtëpi Lajme Korabi tregon se çfarë domethënie ka emri i çuditshëm i djalit të...

Korabi tregon se çfarë domethënie ka emri i çuditshëm i djalit të tij (VIDEO)

Shperndaje në Facebook.

Këngëtari i njohur, Korab Shaqiri, muaj më parë u bë baba për herë të parë.
Ai dhe bashkëshortja e tij u bënë prindër të një djali të cilin e pagëzuan me emrin Alte.

Alte, i cili ka plotësuar edhe më shumë familjen Shaqiri, ka një emër tejet çuditshëm në vendin tonë.

Korabi, i cili ka qenë i ftuar për një intervistë në Express Rozë, ka folur më shumë për ndjesinë e të qenurit prind, duke treguar kështu edhe domethënien interesante të emrit Alte.

Se cili është kuptimi, e kuptoni duke klikuar në videon e mëposhtme të Express Rozë