Shtëpi Lajme Ku është seksi më i mirë, në kuzhinë apo në dush?

Ku është seksi më i mirë, në kuzhinë apo në dush?

Shperndaje në Facebook.

s_1480489859-4382743

73% e meshkujve dëshiron të bëjë “ndyrësira” teksa bëjnë dush, sipas një hulumtimi të fundit, të bërë nga një markë e njohur prezervativësh.
Edhe pse bërja dashuri në dysheme të kuzhinës tingëllon seksi, më shumë se gjysma e të anketuarve ka thënë që ai vend është shumë më pak seksi sesa nën dush.

Dhe jo vetëm kjo, 62% e tyre kanë thënë që më parë do të bënin seks nën dush se sa në një tualet avioni.

Pikërisht, obsesioni mashkullor me seksin nën dush ka kuptim. Gjithsesi patjetër duhet që të bëni dush, ndaj përse këtë detyrë të mos e bëni shumë më këndshëm?

E qartë, ata të cilët e kanë bërë këtë pajtohen se magjia është në atë vend, madje 81% e atyre që kanë bërë seks nën dush dëshirojnë ta bëjnë sërish!

Lidhur me stinët, 56% e të anketuarve mendojnë që vera është koha ideale për aksion në vaskë, gjë që është plotësisht kuptim i ri i “verës së nxehtë”.