Shtëpi ShowBiz Kur Andrra Destani qëndronte në qafë të sheikut arab

Kur Andrra Destani qëndronte në qafë të sheikut arab

Shperndaje në Facebook.

Shpesh vendet e Lindjes i bëjnë vizitorët e tyre ithtar të kulturës e veshjes karakteristike që ata kanë ruajtur me shekuj të tërë, përcjell ORAinfo.

Edhe për Andrrën dhe Sinanin ka qenë një adrenalinë e tillë vizita e tyre në këto vende.

Sinani për më tepër ka veshur kostumin arab, i cili duket se ka përjetuar ndjenjën e të qenurit sheik. E për të përforcuar këtë ndjenë Andrra si një prej femrave më të bukura, ka qenë ajo që i qëndroi në krahë të tij.

Për më shumë shikoni fotografinë interesante të tyre.