Shtëpi Video Kur Vjollcat ndërrojnë veshjet me njëra-tjetrën (Foto)

Kur Vjollcat ndërrojnë veshjet me njëra-tjetrën (Foto)

Shperndaje në Facebook.

lv

Marina dhe Luana tërheqin gjithmonë vëmendjen e publikut jo vetëm sa herë dalin në ekran, por edhe sa herë postojnë foto në rrjetet e tyre sociale.

Shpeshherë dy biondeve bukuroshe u pëlqen të krijojnë identitet në veshje, po aq sa duket se të dyja kanë shpesh të njëjtin stil – pëlqejnë të njëjtat ngjyra dhe përdorin të njëjtat “armë” joshjeje.

6a6fd32007c9f2239001829cc43ae0cd

Por kjo e fundit nuk duket të jetë karakteristikë vetëm e Luanës dhe Marinës. Por edhe e Vjollcave të tjera të familjes.

b4bca19fe535a6233bc3018a428f3564

Mjafton një udhëtim në rrjetet sociale dhe sheh se motrat Vjollca, shpeshherë kanë këmbyer veshjet e njëra-tjetrës dhe nuk e kanë aspak problem këtë pjesë.

a667e86055101c669da9abf44042d8a2

Madje, një bluzë jeshile të cilën Marina Vjollca e kishte zgjedhur për ta veshur në një prej netëve të Summer Fest’it, mbesa e saj, Jori, e kishte veshur në një darkë familjare.

c644d3e878a5789e2f119d835dcd75f0