Shtëpi Video Ky burrë shpenzon $700 në javë për ushqim (Foto)

Ky burrë shpenzon $700 në javë për ushqim (Foto)

Shperndaje në Facebook.

auto_screenshot-2_1456676271-18166731456682231


Me kaq shumë para mund t’i ushqesh gjashtë ose shtatë njerëz në javë, por një burrë nga Australia i shpenzon të gjitha këto vetë.

Trupi i tij është një masë e madhe e muskujve që duket sikur po pëlcasin, dhe venave që gjithashtu janë shumë të dukshme.

Bodybuilderi Josh Lenartowicz nga Australia shpenzon 700 dollarë në javë për ushqim, dhe performon disa orë stërvitje në palestër çdo ditë, transmeton Gazeta Express.

Pavarësisht pamjes së tij muskuloze, ai thotë se nuk ka përdorur steroide dhe thotë se forma e trupit të tij është rezultat i ushqimit.

319c993100000578-3467109-image-a-32-1456588708977

319c990900000578-3467109-image-a-33-1456588714580

319c991900000578-3467109-image-a-30-1456588692421

319c992500000578-3467109-image-a-36-1456588951543